Qui som?

Com diu la cançó:

“MAI NO ÉS MASSA TARD PER TORNAR A COMENÇAR”

Missió

Oferir productes sense gluten que siguin: gastronòmics, saludables i deliciosos, escollits amb molta cura per fer gaudir a les persones celíaques i també a les que no ho són.

La nostra vida està feta de camins, camins que vénen i van, camins que s’entrecreuen.

Aquesta és la nostra història, el nostre camí. Tot comença a Argentina i també a Astúries, anades i vingudes, voltes i viatges, fins que el destí ens troba a la costa de Maresme.

Es forgen els somnis i la nostra parada es produeix a la bonica i lluminosa Costa Brava, sent Blanes l’impuls que marcava el cor.

Hem donat molts passos i caminat moltes hores, la inquietud seguia latent i malgrat els anys, seguíem amb la il·lusió de fer realitat el nostre somni.

Camins – Gastronomia Sense Gluten, és el nostre somni fet realitat.

Ok, però qui hi ha darrere de Camins?

Dues persones apassionades amb més de 50 …

Marta Sergiani

Celíaca i apassionada de la bona cuina. Naturòpata. Assessora en alimentació saludable i sense gluten. Experiència en nutrició, tractaments terapèutics i desenvolupament de l’potencial humà.

Des que em van detectar la celiaquia fa més de 15 anys, molt han canviat les propostes d’alimentació. Recordo aquelles textures incomestibles i les poques opcions que existien.

Avui hi ha un boom del sense gluten, però no pot valer tot en aquesta proposta.
La persona celíaca mereix portar-se a la taula un producte gastronòmic i saludable. Un aliment que és per a tota la família i no exclusiu. Com sempre jo em dic a mi mateixa “no vull un premi de consolació”.

Et convido a venir al nostre espai i compartir experiències. Vull que siguis tu qui se senti amb comoditat en aquest racó que hem creat, on hem posat el que la vida ens ha ensenyat.

Eduardo Hidalgo

Entusiasta de la bona taula. Formació gastronòmica en hostaleria. Experiència en coaching nutricional i cursos de cuina saludable. Amant de el vi i la cervesa. Boig per la sidra.

Jo sóc celíac acompanyant, ja que la malaltia a la fi és cosa de família. Per la meva feina en gastronomia m’ha tocat tastar, provar i degustar moltes meravelles gastronòmiques que et fan gaudir, perquè a la fi la gastronomia és una ciència queés una ciència creada per gaudir del menjar de cada dia, i per descomptat acompanyar moments d’oci i diversió.

A casa tot és sense gluten, i el canvi era radical. En aquests moments no es produïen les mateixes sensacions que al restaurant, era aquest premi de consolació.

Marta em va impulsar a tirar-nos la manta al cap, i em vaig dir … vaig a investigar i trobar productes sense gluten que siguin gastronòmics i que estiguin molt bons. Segur que això simplement és l’inici, però aquí estem en aquest camí que comença i que junts anem a recórrer, desitgem que sigui amb tu.

Marta Sergiani

Marta Sergiani

Naturòpata

Eduardo Hidalgo

Eduardo Hidalgo

Gastrònom

Abrir chat