Alimentació Sense Gluten

Entrepans i Bagels per emportar

Aliments sensen gluten, sense lactosa, sense làctis, opcions veganes

Secció de congelats

La nostra proposta és oferir aliments saludables sense gluten, productes gourmet sense gluten i també productes sense els al·lèrgens més habituals.

Triem productes seguint paràmetres i aspectes nutricionals equilibrats, que siguin elaborats segons processos artesans o tradicionals.

Encara que siguem una opció 100% lliure de gluten i sense contaminació creuada, la nostra visió és oferir aliments escollits amb afecte per a totes les persones i tota la família. No creiem en escollir una alimentació lliure de gluten com un premi de consolació per a la persona celíaca.

Tot el contrari, com a celíacs i amants de la gastronomia li donem la volta en aquesta idea. Busquem una alimentació sana i boníssima per als celíacs que també pot gaudir tothom pel seu sabor, textura i característiques.

A l’hora d’escollir un aliment, primer busquem la producció de proximitat. Aquests aliments són més sostenibles amb el seu entorn i segueixen uns criteris molt justos en la seva qualitat.

Un aliment proper permet una major connexió amb el productor o elaborador, establint un vincle emocional que repercuteix en el resultat final i les pròpies qualitats d’aquest producte.

Hem provat i escollit pans fets amb massa mare per oferir a la botiga i per descomptat per fer els entrepans.

Som amants de la pasta!
A part de la meva celiaquia, sóc néta d’italians i durant tota la meva vida hem elaborat pasta fresca a la cuina de casa meva. Aquells records de la infància, ens han portat a buscar pastes elaborades de manera tradicional i que realment suposin un plaer a l’hora de menjar-se un bon plat de pasta sense gluten.

A la proposta d’entrepans, hem incorporat els bagels artesans, una manera sana, divertida i boníssima de gaudir de les nostres opcions per emportar.

Productes sense gluten, artesans, sans, i que siguin gastronòmics, és a dir que estiguin molt bons.

Abrir chat